Yxmördare och farliga bestar!

Marika bloggar, är världens undergång på väg? :O

Igår vid 22.40, ungefär, gick jag ut med Natassia. Det var ganska mörkt och jag var ensam ute och rastade hunden på en lantväg, självklart är det enda jag kan tänka på "haha, vadå skräckfilmsscenario? nu kommer nog snart en yxmördare" precis efter det, tänkte jag ungefär "En yxmördare har ingen chans mot Natassia" :P Vilket är väldigt sant.
Vi mötte även en mopedist som Tassia gärna hade velat jaga och skrämma livet ur, men det fick hon inte för mig. Taskigt, jag vet.

Eftersom att det var precis den tiden då djur brukar vara ute, var jag lite rädd för att det skulle hoppa fram ett rådjur eller något som Natassia skulle jaga, men vi klarade oss undan både det och att bli påkörda!

Idag är en vanlig dag i Marika-arbetslös-and-loving-it!-but-should-really-get-a-job-to-get-money-to-be-able-to-afford-everything-she-wants-to-get-and-to-do 's liv (ha, snyggt namn va? lite långt, så jag byter nog inte till det utan behåller nog mitt gamla namn :P). Dagen Består av Scrubs, lite sims 3 och har nu börjat att läsa om "The Host". Jag har även duschat, och ska nog gå ut med Tassen sen eftersom att mama är sjuk.
Jag har iaf lyckats undivka den dödliga tråkigheten idag, och har inte mycket att klaga på.

Life's good :D

RSS 2.0