Sannas fel

Jag tar en sida ur Idas bok och säger att det här inlägget är helt och hållet Sannas fel. (kan man säga "en sida ur Idas bok" på svenska? det finns ju ett uttryck på engelska.. oh,well :P )

Idag ska jag till Tenhult och göra antiken-provet som vi skulle ha gjort för cirka ett år sen. Jag är Mästare (värt ett stort m i början!) på att skjuta upp saker! Efter det ska Sanna och jag till Jönköping för att handla present till Ida, som verkligen borde säga vad hon vill ha för annars får hon en rosa klänning.

Sanna påminde mig om stickning idag, och eftersom att det är kul och att jag inte har gjort det på länge så ska jag nog börja med det igen. Min väska Ska bli klar!

Tänkte avsluta med att önska grattis till Svåger som blir gamling idag, Fyller 30 O_o, så Grattis :)

Arlanda och nattliga upptåg

Igår åkte vi till Arlanda och hämtade hem Helena, jag fick en noshörning av henne :D
inte så mycket mer att säga om det, vi var bara där och vände i princip.

Inatt vaknade jag av att jag slog huvudet (närmare bestämt precis höger om mitt högra öga) hårt i kanten av mitt nattduksbord XD Gjorde ont som fan men det var även lite kul :P Var halvt sovande och av någon märklig anledning hade jag en Miss Li låt på hjärnan som jag sjöng i huvudet samtidigt som jag låg, mage neråt med huvudet i kudden, och hade förbannat ont innan jag somnade om. Vaknade med ett märke och ett blåmärke och lite svullnad, samt en annan Miss Li låt på hjärnan.. What the fuck? är nog allt jag kan säga om det :P

Studentmössa och glas

Idag har jag varit i skolan och lämnat in filmanalysen och ett författarproträtt. Blev även haffad av Annika som gav mig kompletteringsuppgifter för att få MVG.. så fort jag blir klar med något får jag något nytt.. Det kommer aldrig ta slut!! :(
Fixade också papper till prov som jag ska göra nästa vecka..
Men en liten roligare sak med skol-resan vad att jag hämtade studentmössan och champagneglaset :) Nu känns det verkligen som att vi snart tar studenten.

Har inte kunnat putsa fönstrerna så mycket för att det har blåst så. Idag har jag bestämt att jag ska ta lite ledigt från skoluppgifter också, det är trevligt att gå i skolan på det här sättet :å

På måndag åker familjen till Stockholm, tror det är stockholm iaf :å, för att hämta Helena och Per fyller år så vi ska fira honom på Max :P Ska bli kul att träffa syster igen :D

Sanna, vi måste köpa present till Ida snart med..

2009-03-17

oj oj oj, 3 inlägg på 2 dagar O_o

idag har jag gjort klart filmanalysen, läst, kollat på How I Met Your Mother och svabbat golvet och klockan är 13.40. Jag har med andra ord varit uppe i ungeför 3h40min. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med grejer så att jag kan putsa mina fönster :P

Igår var jag alldeles för pigg för jag kunde inte somna förrens 2.30-3.00 i morse. Började även läsa lite i första boken i Narnia serien, "Min morbror trollkarlen". Kommer att läsa ut den hur snabbt som helst för den är bara på runt 180 sidor och har ganska stor text, är redan på sida 40.

2009-03-16, uppdatering

Nu har jag städat upp allt från golvet, dammsugit och lagt in mina kläder i garderoben, efter att ha rensat ut det sista av kläderna som jag inte kan ha längre, med. Go Me!

jag skulle nog ha väntat med duschen för nu är jag svettig :å oh well..

2009-03-16

I fredags tog jag i princip studenten :D ingen mer skola för Marika, bara lite uppgifter kvar som böver göras! WOOT!

Idag har jag varit duktig. Har gjort klart ett författarporträtt om Jane Austen, har burit ner tvätt från rummet, kört 3 maskiner, vädrat ur rummet och duschat. Har även kollat på Kyle XY och läst lite.

Blir nog Hultan i år med, ska bli kuuuul.

Nästa vecka kommer Helena hem och Per, Tomas och Ida fyller år. De 3 kommande veckorna ska jag försöka göra en skoluppgift om ddagen så att jag är klar sen, önska mig lycka till.


RSS 2.0